Mundësi financimi për projektet artistike

Mundësi financimi për projektet artistike

Afati i fundit i aplikimit: 15 gusht 2017 në orën 16:00. Koha finlandeze Kush mund të aplikojë: artistë të të gjitha disiplinave dhe kombësive Granti mbulon: strehimin, hapësirën e punës dhe një grant mujor, shpenzimet e jetesës dhe udhëtimit Rezidenca Saari u ofron artistëve një mjedis unik dhe paqësor të punës. Ajo u ofron artistëve një mundësi të shkëlqyer për t’u fokusuar në punën krijuese në një mjedis paqësor dhe skenik të një shtëpie historike rurale,…

Read More

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Konkurs ndërkombëtar për artistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 Korrik 2017 Kush mund të aplikojë: artistët dhe krijuesit e gjeneratës së re për të treguar veprat e tyre Çmimi: Fituesi i Çmimit të Madh do të shpërblehet me 300,000 YEN (më shumë se 2,700 USD) Punimet artistike dhe produktet që propozojnë dritën për epokën e re dhe promovojnë ruajtjen e energjisë, bazuar në konceptin e ndriçimit të zgjuar të Yokohama, kanë të drejtë aplikimi. Nuk ka kufizime në lidhje…

Read More

Mundësi për Artistët e Rinj

Mundësi për Artistët e Rinj

Mundësi për Artistët e Rinj hOMe’s ka si synim promovimin dhe afirmimin e artistëve të rinj, të të gjitha fushave të artit si musikë, pikturë, skulpturë, balet, aktrim dhe design, duke funksionuar si lehtësues për t’i gjetur atyre hapsira ku mund të shfaqin krijimet e tyre nëpërmjet eventeve të tilla si: eksopzita, koncerte, stand-up comedy, etj dhe në të njëjtën kohë, krijimin e rrejteve për ta brenda dhe jashtë vendit. Ftohen të gjithë artistët e…

Read More