Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj

Festivali Ndërkombëtar i Filmit për të Drejtat e Njeriut IHRFFA, me organizatën Open Mind Spectrum Albania (OMSA), në bashkëpunim me organizatën Hollandeze Stichting Art.1 në kuadër të projektit rajonal Youth Artivist for Change (YAC) së bashku organizojnë trainimin 5 ditor me temën Trajnim për Kineastë/Artistë Vizualë të rinj, ne datat 19-23 Shtator 2019, pranë Akademisë së Filmit dhe Multimedias MARUBI, Tiranë, në Kinostudio, rruga Aleksandër Moisiu. Trajnimi do të zhvillohet nga 19-23 Shtator 2019, nga ora 10:00-17:00. Gjuha e përdorur gjatë…

Read More