Programi i akselerimit OFIÇINA

Programi i akselerimit OFIÇINA

Hapet thirrja e 2-të për aplikime në programin e akselerimit OFIÇINA Je një sipërmarrës i ri, ke një produkt/shërbim inovator dhe të nevojitet një ndihmë e specializuar për të krijuar biznesin tënd të ri? Atëherë, apliko për programin e akselerimit OFIÇINA duke plotësuar formularin online tek www.OFICINA.al Programi OFIÇINA është ndërtuar për të nxitur dhe mbështetur iniciativat sipërmarrëse inovatore. Ne ju ofrojmë mentorim nga mentorët më të mirë në treg të ndërthurur me një program…

Read More

Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

Thirrje për aplikime/ Shkollë Verore në Tiranë

1-7 Maj 2017 Vendndodhja: Tiranë Personi i kontaktit: Daniela Ruçi E-mail: DRuci@rec.org Qendra Rajonale e Mjedisit (REC) Shqipëri, në kuadër të projektit “Shoqëria civile shqiptare për një Mjedis Evropian (ACHIEVE)”, mbështetur nga Delegacioni i BE-së në Shqipëri, si pjesë e trajnimeve të Paketës së Punës për Rritjen e Kapaciteteve të Shoqërisë Civile, organizon në javën e parë të muajit maj shkollën verore me temë “Mëso, përfshihu, ndiq dhe ti shtigjet e aktivizmit mjedisor”. Kjo shkollë…

Read More

Grante për studentët dhe fotografët profesionistë

Grante për studentët dhe fotografët profesionistë

Afati i fundit i aplikimit: 31 janar (Grant për profesionistë); 14 shkurt (Grant për Studentë) Kush mund të aplikojë: studentët dhe fotografët profesionistë Grant: 20 000 USD (Grant për profesionistë); 1000 USD (Grant për Studentë) + grante të tjera   Që sot, Fondacioni Alexia po pranon aplikime për të dy Grantet e ofruara prej tij.  Fondacioni Alexia ofron grante të prodhimit të studentëve dhe fotografë profesionistë për t’i dhënë atyre mundësinë financiare për të prodhuar…

Read More

Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

Thirrje për aplikime/ Praktikë në European Western Balkans

European Western Balkans, një portal rajonal në integrimin evropian të shteteve të Ballkanit Perëndimor, është duke kërkuar për praktikantë. Studentët dhe të diplomuarit kohët e fundit në shkenca shoqërore, që janë nga një prej shteteve të Ballkanit Perëndimor – Serbia, Kosova, Bosnja dhe Hercegovina, Maqedonia dhe Shqipëria – inkurajohen të aplikojnë. Përvoja paraprake e punës ose studimeve në gazetari dhe / ose çështje lidhur me BE-në janë të preferueshme, por jo të detyrueshme. Aftësi të…

Read More

Si të flisni për veten kur shkruani aplikime

Si të flisni për veten kur shkruani aplikime

Nëse jeni duke shkruajtur një ese për të aplikuar për pranim në universitet, për të marrë një grade akademike apo bursë  që do ju ndihmojë për t’a çuar karrierën tuaj në nivelin e ardhshëm, puna juaj është e njëjtë: tregojini vendimmarrësve se ju jeni personi që ata duhet të zgjedhin. Theksoni rezultatet “Ndonjëherë ne përqëndrohemi në gjërat që kemi bërë”, – një iniciativë apo një punë që e kemi ndërmarrë – “por ne nuk flasim për…

Read More