Bursa në Angli/ Ndiqni studimet e larta në Drejtësi!

Bursa në Angli/ Ndiqni studimet e larta në Drejtësi!

Kjo është një bursë për studentët ndërkombëtarë që dëshirojnë të ndjekin arsimin e mëtejshëm në fushën e së drejtës. Kjo bursë është e hapur për aplikim në fillim të shtatorit. Ku? King’s College London, Angli Kombësia: Aplikantë ndërkombëtarë Dega: Shkollë e lartë në Drejtësi Bursa: Ofron suport financiar deri në £5,000 në vit për periudhën që zgjat programi i studimit. Aplikantëve që fitojnë bursë dol ju ofrohet akomodim për vitin e parë, gjithashtu. Kriteret: E hapur…

Read More

Studime Master me bursë

Studime Master me bursë

Data e mbylljes së aplikimeve: 16 qershor 2017 Bursa e UNE International Awards për Hulumtime Pasuniversitare (UNE IPRA) është aplikacion i hapur për studentët e huaj nga e gjithë bota të cilët kanë potencialin e tyre për të studiuar në Universitetin e New England. Bursat janë për studentët me përsosmëri akademike, dhe që kanë përkushtim të lartë. Dukshëm, kjo është një shkallë hulumtimi. Kombësia: studentët ndërkombëtar mund të aplikojnë Çmimi: një stipendion prej $ 26,682…

Read More