Shkollë verore në Amsterdam

Shkollë verore në Amsterdam

Përshkrimi Shkolla Verore VU Amsterdam ka hapur aplikimet për studentë ndërkombëtarë. Shkolla ofron një numër të limituar bursash për studentë të shkollave të larta, master dhe doktorature. Synimi është mbështetja e studentëve të shkëlqyer të cilët në mënyrë aktive kanë dhënë një kontribut në komunitetin/shoqërinë e tyre. Bursa Këto bursa do të mbulojnë të plotë tarifën e shkollën dhe kostot e akomodimit të një prej kurseve Afati i aplikimit: 1 prill 2018 Si të aplikoni?…

Read More

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Mundësi studimi me bursë në Hollandë

Afati i fundit i aplikimit: 04 shtator 2017 Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë Përfitimet: Pagesa prej 2,222 euro në vitin e parë, duke arritur në 2,840 euro në vitin e kaluar Instituti për Fizikë të Energjisë së Lartë të Universitetit të Amsterdamit ka kënaqësinë të shpallë hapjen e aplikimeve për studime PhD në projektin e Fizikës së Neutrinos me teleskopin neutrino të detit të thellë KM3NeT / ORCA. Këto studime janë të hapura për studentët…

Read More

Kamp veror në Amsterdam

Kamp veror në Amsterdam

Afati i aplikimit: 1 korrik 2017 Vendndodhja: Amsterdam, Holandë Përfitimet: Strehim falas në Kampin Veror të Verës prej datës 8 deri më 16 korrik 2017 (një vlerë prej 600 euro) Mundësia për të konkurruar për një nga dy bursat akademike me vlerë prej 3,000 € dhe 5,000 € për studim me kohë të plotë në një nga programet në Amsterdam. Juria do të zgjedhë fituesin në ditën e fundit të kampit Konkurroni për të fituar…

Read More

Kamp veror në Amsterdam

Kamp veror në Amsterdam

Afati i aplikimit: 1 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: të gjithë të interesuarit  në anglisht në moshën 16-23 vjeç Përfitimet: strehim falas dhe mundësia për të konkurruar për një nga dy bursa akademike për studime me kohë të plotë Tre shkollat e biznesit në Amsterdam bashkojnë forcat për të krijuar mundësinë më të madhe të verës që ndonjëherë ofrohet për të studiuar sipërmarrjen në zemrën fillestare dhe kapitalin inovativ të Evropës. Kaloni 3 ditë…

Read More

Forumi ligjor Amsterdam/Thirrje për artikuj

Forumi ligjor Amsterdam/Thirrje për artikuj

Afati i aplikimit: 10 Mars 2017 Kush mund të aplikojë: studentë dhe akademikë të rinj Forumi Ligjor Amsterdam ofron një platformë kuptimplotë për studentët e diplomuar dhe profesionistë të rinj të publikojnë artikuj në lidhje me një gamë të gjerë të fushave të së drejtës ndërkombëtare. Artikuj ALF mirëpret aplikimet e artikujve shkencorë origjinalë (ligjore) (10,000 – 15,000 fjalë), (rast) komente, libër me komente dhe artikuj opinioni; Dorëshkrimet duhet të përqendrohen në fushën e të drejtës…

Read More