Mundësi financimi për projekte nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë

Mundësi financimi për projekte nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë ka hapur aplikimet për një mundësi financimi për zbatimin e projektit “Studimi i Profesionistëve të Medias” Afati i fundit: Programi pranon propozime deri më 11 shtator 2017. Ata po kërkojnë për propozime për një studim hulumtues të profesionistëve shqiptarë të mediave që do të kryejnë një sondazh të rreth 1,000 profesionistëve të medias, duke përfshirë gazetarët, redaktorët, programuesit dhe profesionistët e mediave të shtypit, transmetimit dhe mediave në internet në…

Read More

Mundësi punësimi pranë Ambasadës Holandeze në Tiranë

Mundësi punësimi pranë Ambasadës Holandeze në Tiranë

Ambasada e Mbretërisë së Holandës në Shqipëri është duke kërkuar një student apo të diplomuar të kohëve të fundit që do të punojë si praktikant në Ambasadë për një periudhë prej 6 muajsh, në periudhën shtator 2017 – janar 2018. Afati i fundit për aplikim: 3 korrik 2017 . Trajnuesi do të punojë në fushën e çështjeve ekonomike, duke ndihmuar në analizën / raportimin ekonomik. Trajnuesi do të përfshihet gjithashtu në punën dhe detyrat e…

Read More