Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Mundësi praktike në Ambasadën Amerikane në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e praktikantit vendas në Zyrën e Menaxhimit. Klikoni këtu (PDF 122 KB) për lajmërimin. Të interesuarit duhet të dërgojnë letrën e interesimit nëpërmjet e-mailit në adresën canobx@state.gov Aplikimet pranohen deri më 13 prill, 2018.

Read More

Seminar falas nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë

Seminar falas nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në gjuhën angleze? Zyra e Programeve të Gjuhës Angleze në Byronë e Çështjeve të Arsimit dhe Kulturës së Departamentit të Shtetit ofron webinar-e me tema të ndryshme. Sesioni që fillon në datën 7 shtator do të trajtojë këto tema: Gramatika Komunikative, Njohuri mbi Median, Anglishtja e Biznesit dhe Sipërmarrjes. Nëse dëshironi të merrni pjesë, ju lutemi dërgoni e-mail tek CultureandEducationTirana@state.gov për të bërë regjistrimin. Për më shumë informacion klikoni këtu

Read More

Trajnim mbi gazetarinë investigative

Trajnim mbi gazetarinë investigative

Je student gazetarie që dëshiron të luftojë korrupsionin? Ftoheni të aplikoni për të qenë pjesë e laboratorit të gazetarisë investigative! Studentët e përzgjedhur që do të shfaqin pasion dhe kurajo për gazetari të pavarur dhe investiguese, do të ftohen për të marrë pjesë në një program trajnimi, si dhe do të shkruajnë raportime investiguese mbi çështje të rëndësishme në Shqipëri. Pajisje teknologjike nga më të fundit dhe trajnim mbi gazetarinë do të ofrohen nga ekspertë shqiptarë…

Read More

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Mundësi punësimi nga Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë kërkon një kandidat për pozicionin e përkthyesit në Zyrën e Atasheut të Mbrojtjes (DAO). Si të aplikoni: NJOFTIM I RËNDËSISHËM: Ju DUHET të aplikoni për pozicionet e Misionit (me përjashtim të USAID-it dhe pozicionet e Korpusit të Paqes) duke përdorur formularin DS-174 (Aplikimi për punësim si personel i punësuar në nivel lokal apo anëtar i familjes). Aplikimet pa këtë formë nuk do/nuk merren parasysh. Shkarkoni Formularin e Aplikimit…

Read More

Mundësi punësimi si Programues në Tiranë

Mundësi punësimi si Programues në Tiranë

Ambasada Amerikane kërkon një kandidat për pozicionin e Programuesit për Qendrën e Sistemeve Informative. Kriteret e aplikimit: ARSIMI: Pozita kërkon një diplomë katërvjeçare Bachelor në Shkencat Kompjuterike ekuivalente si dhe një arsim i mirë i përgjithshëm. 2. EKSPERIENCA: Minimum 3 (tre) vjet përvojë në menaxhimin e sistemeve kompjuterike, në mënyrë ideale duke u shërbyer pesëdhjetë ose më shumë përdoruesve. 3. GJUHA: Niveli III (njohuri e mirë pune) e të folurit / leximit / shkrimit në…

Read More

Mundësi punësimi në Ambasadën Amerikane

Mundësi punësimi në Ambasadën Amerikane

Ambasada Amerikane kërkon një kandidat për pozicionin e Nënpunësit të Vizave në Sektorin Konsullor. KUALIFIKIMET E KËRKUARA Aplikantët duhet të trajtojnë çdo kualifikim të kërkuar të listuar më poshtë me specifike dhe gjithëpërfshirëse Informata që mbështesin secilin artikull. 1. ARSIMI: Kërkohet përfundimi i shkollës së mesme. 2. EKSPERIENCA: Minimumi 1 (një) vit në zonën konsullore në lidhje me shërbimin ndaj klientit Kërkohet ose punë të ngjashme që përfshin aplikimin e materialeve rregullatore ose ligjore. 3….

Read More

Mundësi punësimi në Ambasadën Amerikane

Mundësi punësimi në Ambasadën Amerikane

Ambasada Amerikane kërkon një kandidat për pozicionin e Rojes në Zyrën Rajonale të Sigurimit. KUALIFIKIMET E KËRKUAR Të gjithë aplikantët duhet të adresojnë secilin kriter të përzgjedhjes të detajuar më poshtë me informata specifike dhe gjithëpërfshirëse që mbështesin secilin artikull. 1. ARSIMI: Kërkohet përfundimi i shkollës së mesme. 2. EKSPERIENCA: Përvoja minimale 1 (një) vjeçare në një fushë të sigurisë është e nevojshme. 3. GJUHA: Niveli II (disa njohuri) të gjuhës angleze është e nevojshme….

Read More

Aplikime për anëtarë/vullnetarë në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane

Aplikime për anëtarë/vullnetarë në Këshillin Rinor të Ambasadës Amerikane

Këshilli Rinor i Ambasadës Amerikane në Shqipëri hap zyrtarisht aplikimet online për të gjithë të rinjtë të cilët dëshirojnë të jenë pjesë e strukturave tona si anëtarë/vullnetarë. Afati për plotësimin e formularit të aplikimit është deri më datë 25 mars, ora 23:59. Për të aplikuar klikoni këtu

Read More

Thirrja e Ambasadës Amerikane/ Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokracinë

Thirrja e Ambasadës Amerikane/ Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokracinë

Ambasada e Shteteve të Bashkuara në Tiranë, nëpërmjet Zyrës për Çështje Publike, ka kënaqësinë të shpallë konkurimin e hapur për grante me anë të këtij njoftimi për mundësi financimi (NOFO) për Programin e Granteve të Vogla të Komisionit për Demokraci. Qëllimi i Programit Programi i Granteve të Vogla i Komisionit për Demokraci mbështet iniciativat e organizatave jo-qeveritare (OJQ-të) të angazhuara në ndërtimin e themeleve shoqërore dhe intelektuale të demokracisë, zgjidhjen demokratike të problemeve, forcimin e…

Read More

Mundësi nga Ambasada Amerikane/ Bursa Humphrey për profesionistë

Mundësi nga Ambasada Amerikane/ Bursa Humphrey për profesionistë

Nëse jeni një profesionist në mes të karierës suaj profesionale, i/e përkushtuar në shërbimin publik dhe dëshironi të përparoni profesionalisht dhe të angazhoheni më shumë në dobi të komunitetit tuaj aplikoni për programin Hubert H. Humphrey. Takoni profesionistë të tjerë nga mbarë bota, studioni së bashku dhe kthehuni në Shqipëri për të luajtur rolin tuaj. Aplikoni tani për bursën Humphrey deri më 15 qershor 2016. Për të tjera informacione, ju lutemi klikoni në këtë LINK

Read More