Aktivitet në Shqipëri/ “Drejtues për një ditë 2018”

Aktivitet në Shqipëri/ “Drejtues për një ditë 2018”

“Drejtues për një ditë 2018” Apliko deri më 5 Shkurt! Dergoni: CV dhe Leter Motivimi në info@junior-albania.org Junior Achievement njofton nxënësit maturantë që zhvillojnë lëndën “Njohuri për Biznesin 2” se ka hapur aplikimet për pjesëmarrjen në aktivitetin kombëtar “Drejtues për një ditë”. Çdo nxënës që aplikon për të qenë pjesë e këtij aktiviteti, nëpërmjet një CV-je dhe letre motivimi, duhet të përshkruajë shkurtimisht aspiratat që ka për të ardhmen, prirjet ose aftësi të veçanta që…

Read More

Aktiviteti “Youth Trail: Promoting OSCE Values in the Western Balkans”

Aktiviteti “Youth Trail: Promoting OSCE Values in the Western Balkans”

1- Aktiviteti “Youth Trail: Promoting OSCE Values in the Western Balkans”, që do të zhvillohet në datat 13-17 shtator 2017 në Tiranë, nga OSBE në Shqipëri në bashkëpunim me RYCO në kuadër të 20 vjetorit të OSBE. Do të përfshihen 40 të rinj nga Shqipëria, B&H, Kosova, Mali i Zi, Serbia dhe Maqedonia. Nëse je një i ri/e re nga Shqipëria në moshën 18-24 vjec, me njohuri të mira të gjuhës angleze dhe me interesin…

Read More

Aktivitet për aktorët e shoqërisë civile

Aktivitet për aktorët e shoqërisë civile

Takim konsultativ përmbyllës me aktorë të shoqërisë civile – Tiranë Në zbatim të Ligjit Nr. 146/2014 “Për Njoftimin dhe Konsultimin Publik”, Agjencia për Mbështetjen e Shoqërisë Civile (AMShC), ka ndërmarrë iniciativën për të realizuar takime konsultative me aktorë të shoqërisë civile. Këto takime do të jenë territorialisht gjithëpërfshirëse duke mundësuar edhe dëgjim të orientimeve të pjesëmarrësve mbi mënyrën dhe organizimin e proceseve administrative dhe vendimmarrëse të Institucionit. Në vijim, ju ftoheni të merrni pjesë në…

Read More

Aktivitet me fokus mjedisin dhe gazetarinë në Kanada

Aktivitet me fokus mjedisin dhe gazetarinë në Kanada

Afati i fundit i aplikimit: 14 korrik 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës të moshës 18 dhe 26 vjeç Vendi: 9 – 10 tetor 2017 në Vancouver (Kanada) A jeni një student i gazetarisë me dije për mjedisin? A jeni të pasionuar për shëndetin e mjedisit të planetit dhe keni interes të komunikoni për të? A doni të bëni një ndryshim dhe të angazhoni të rinjtë e sotëm për t’u kujdesur për të ardhmen? Bashkohuni…

Read More

Aktivitet me temë “Modeli i Bashkimit Evropian” në Universitetin e Sofjes

Aktivitet me temë “Modeli i Bashkimit Evropian” në Universitetin e Sofjes

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: pjesëmarrës nga e gjithë bota Vendi: 6- 10 shtator 2017 në Universitetin e Sofjes Modeli i Bashkimit Evropian Sofje 2017 do të zhvillohet nga 6 shtatori deri më 10 shtator në ambientet e Universitetit të Sofjes “Shën Kliment Ohridski “. Ekipi i BETA Bullgaria është i kënaqur për rinovimin e traditës së organizimit të simulimeve të vendimmarrjes brenda institucioneve të Bashkimit Evropian dhe ju…

Read More

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Aktivitet në Japoni me fokus idetë sipërmarrëse

Afati i fundit i aplikimit: 31 maj 2017 Kush mund të aplikojë: sipërmarrës të rinj dhe në rritje nga e gjithë bota Përfitimet: frekuentimi është pa pagesë për të huajt dhe për qytetarët japonezë që aktualisht nuk jetojnë në Japoni Jeni të interesuar në ndërmarrësi? Keni një ide si për fillim? Keni nevojë për ndihmë? Mësoni nga më të mirët në Shkollën Verore të Shkollës Fillestare të Kiotos, ose KS³ për programin e  sipërmarrjes japoneze,…

Read More

Aktivitet ndërkombëtar në Serbi në lidhje me paqen e brëndshme

Aktivitet ndërkombëtar në Serbi në lidhje me paqen e brëndshme

Afati i aplikimit: 14 korrik 2017 Rajonet e pranueshme: Shqipëria, Bosnja dhe Hercegovina, Bullgaria, Greqia, Kosova, Kroacia, Serbia, Sllovenia, Mali i Zi, Maqedonia, Qiproja Marrëveshja e Paqes e SEE është një mundësi për të rinjtë nga Evropa Juglindore të cilët janë të interesuar të mësojnë rreth meditimit, vetëdijes dhe vetë-zhvillimit si një mjet parësor për të zbuluar vetveten e tyre të vërtetë dhe ta bëjnë këtë botë një vend më të mirë për të jetuar….

Read More

Aktivitet me fokus median në Gjermani

Aktivitet me fokus median në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 21 maj 2017 Kush mund të aplikojë: studentë në bachelor, master ose studentë MBA ose kandidatë të doktoraturës, ideale në fushën e ekonomisë, humanizmit, menaxhimit të medias ose informatikës së biznesit Vendi: 3- 5 korrik 2017, Berlin, Gjermani A jeni krijues? A keni një mentalitet sipërmarrës? A jeni të pasionuar për të formuar të ardhmen e peizazhit mediatik, veçanërisht në fushën digjitale? Shfrytëzojeni rastin të aplikoni për të marrë pjesë…

Read More

Aktivitet me temë “Në gjurmët e të shkuarës komuniste në Shqipëri”

Aktivitet me temë “Në gjurmët e të shkuarës komuniste në Shqipëri”

Data 11 Maj Ora: 18:00 Fondacioni Konrad Adenauer organizon nga data 11 deri më 16 maj 2017 një udhëtim studimor dhe informativ me titull „Në gjurmët e të shkuarës komuniste në Shqipëri“. Rreth 20 artistë të multimedias dhe eseistë nga Shqipëria, Serbia, Bullgaria, Rumania dhe Kosova do të kenë mundësinë të vizitojnë vende të rëndësishme të kujtesës në Shqipëri. Duke vizituar këto vende dhe duke dëgjuar përjetimet e të vuajturve, pjesëmarrësit do të kenë mundësinë…

Read More
1 2