Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve në Korçë

Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve në Korçë

Akademia e te Drejtave te Minoriteteve kete vite do te vije ndryshe nga heret e tjera. Nje bashkepunim i Albania Human Rights Group(AHRG)me rrjetin Kombetar te Edukatoreve Bashkemoshatar (Y-PEER Albania) dhe Albania Community Assist (ACA) per te sjell nje nderthurje mes edukimit mbi te drejtave te njeriut dhe venia ne praktik e aftesive te edukatoreve bashkemoshatar. Akademia e të Drejtave të Njeriut dhe Minoriteteve Voskopojë-Korçë 2-8 Shtator 2017 Format Aplikimi Afati Dorëzimit: 22 Gusht 2017…

Read More

Edicioni i tretë i Akademisë së Liderave të Rinj në Vlorë

Edicioni i tretë i Akademisë së Liderave të Rinj në Vlorë

AKADEMIA E LIDERAVE TE RINJ NE VLORE edicioni i tretë Pas suksesit të dy edicioneve të mëparshme të Akademisë së Liderave të Rinj në Vlorë, Qendra Rinore e Vlorës shpall thirrjen për pjesëmarrje në edicionin e tretë të kësaj Akademie. Ekspertë të spikatur në fushën e Medias, Politikës dhe Shoqërisë Civile nga e gjithë Shqipëria do të trajnojnë pjesëmarrësit mbi lidershipin, demokracinë, teknikat e pjesëmarrjes në proceset vendimmarrëse, median, barazinë gjinore, etj. Je një i…

Read More

Regjistrohuni tani për profesionin e “Financierit” ose të “Njohësit të Ligjeve”

Regjistrohuni tani për profesionin e “Financierit” ose  të “Njohësit të Ligjeve”

REGJISTROHUNI TANI PËR PROFESIONIN E “FINANCIERIT” OSE  TË “NJOHËSIT TË LIGJEVE”   Zgjatja e degëve : 5 muaj – Dhjetor 2016 deri Prill 2017 Zhvillimi i mësimit : Dega “Financierit” – Cdo të shtunë për 5 muaj orari 14.00-18.00 Dega “Njohës i Ligjeve” – Cdo të shtunë për 5 muaj orari 10.00-14.00 Vëndi i zhvillimit të leksioneve : Qëndra e Konferencave Tirana International (15 kateshi) kati 2 Vëndi i zhvillimit të praktikave : Tirana International,…

Read More