Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Akademi verore falas rreth Liqenit të Prespës

Atelier Albania Summer Academy ’18 gusht – shtator 4 javë rreth Liqenit të Prespës Agjencia Kombëtare e Planifikimit të Territorit në bashkëpunim me INTBAU Albania kanë hapur Thirrjen për aplikime në Akademinë Verore Atelier Albania ’18 (AASA ’18), e cila do të ketë në fokus Liqenin e Prespës dhe Luginën e Devollit. Çfarë është AASA? Akademia Verore e Atelier Albania (AASA), nisi në vitin 2015 si një forum për të zbuluar mënyra të reja edukimi…

Read More