Studime doktorature me bursë në Gjermani

Afati i fundit i aplikimit: 5 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë
Çfarë ofrohet: shkollim plotësisht i financuar

Instituti Max Planck ofron bursa për pozicionet e doktoraturës në biokimi dhe sistemet e lidhura me sistemin e Tokës. Këto pozicione janë në dispozicion për aplikantët gjermanë dhe ndërkombëtarë.

Qëllimi i pozicioneve është që të ofrojë një mundësi për studiuesit e rinj.

Kriteret e aplikimit:

Aplikantët duhet të kenë një diplomë (ose po marrin përsipër) Master të Shkencave ose ekuivalent

Si të aplikoni?

Aplikantët mund të aplikojnë përmes mënyrës online

Plotësoni formularin e aplikimit.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment