Studime me bursë në Japoni

Afati i aplikimit: 01 Dhjetor 2017
Kush mund të aplikojë: studentët ndërkombëtarë nën moshën 35 vjeç
Çfarë ofrohet: bursë prej rreth 1100.88 USD

Universiteti Saitama ka hapur aplikimet për bursën e fondacionit Yamada për studentët e financuar privatisht në Japoni.

Qëllimi i bursës është të financojë  studentët ndërkombëtarë për të studiuar në Japoni.

Saitama është i njohur për industritë dhe kulturat e saj të zhvilluara mirë, mjedis dhe mirëqenie të balancuar urbane dhe natyrore. Në SU, të gjitha departamentet akademike dhe shkollat e diplomimit janë të vendosura në një kampus të vetëm.

Kriteret e aplikimit:
Kriteret e mëposhtme duhet të plotësohen në mënyrë që kandidatët të jenë të ligjshëm për bursën:

Mund të aplikojnë studentët e studimeve universitare / Master / Doktorale (nën 35 vjeç);

Si të aplikoni?

Për të aplikuar, lutemi plotësoni formularin këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment