Studime me bursë në Irlandë

Afati i aplikimit: 15 Shtator 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët ndërkombëtarë
Bursa ofron: Pagesën vjetore prej 14,553 GBP

Universiteti Ulster ofron deri në tre bursa studimi të nivelit PhD në Fakultetin e Teknologjisë dhe Inxhinierisë në Universitetin e bazuar në kampusin Magee. Aplikantët ndërkombëtarë kanë të drejtë të aplikojnë për këtë studim.

Ky projekt synon të krijojë një rreth super të avancuar të prodhimit që kombinon fuqitë kolektive dhe komplementare të Institutit të Kërkimeve Inxhinierike në Universitetin Ulster; Qendra e Nanofabrication James Watt në Universitetin Glasgow; Qendra PEM në Sligo Institute of Technology; dhe CoLab në Institutin e Teknologjisë në Letterkenny.

Universiteti Ulster është një universitet publik i vendosur në Irlandën e Veriut. Shpesh përmendet në mënyrë joformale dhe jozyrtare si Ulster, ose me shkurtimin UU.

Kriteret e aplikimit:

Aplikimet do të konsiderohen në baza konkurruese në lidhje me kualifikimet, përvojën dhe interesat e kandidatit;
Kandidatët duhet të kenë ose presin të marrin një diplomë të nivelit të parë ose të nivelit të dytë  (në minimum) në Inxhinieri, Shkencë ose në një disiplinë të ngjashme;
Procesi i pranimit dhe programi i studimit do të vazhdojë sipas rregullave dhe kërkesave të Universitetit Ulster.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar plotësoni formularin e aplikimit këtu.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

Leave a Comment