Studime me bursë në fushën e Teknologjisë dhe Komunikimit

Afati i fundit i aplikimit: 20 shtator 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët në fushat e IT-së nga vëndet e zhvilluara
Bursa mbulon: Tarifat e shkollimit, një biletë udhëtimi, kostot e jetesës, sigurimin kombëtar mjekësor, shpenzimet e zhvendosjes

Programi Global IT Technology (ITTP) në KAIST, një nga programet më të mira të bursave qeveritare për liderët e ardhshëm të TIK në vendet në zhvillim, po kërkon kandidatë për semestrin e Pranverës 2018.

Programi ITTP ofron kurse të nivelit të përshtatur si në programet e masterit ashtu edhe në ato të doktoratës për zyrtarët qeveritarë, profesorët në universitete kombëtare, hulumtuesit ose ekspertët e institucioneve kombëtare në fushat e IT. Studentët e përzgjedhur do të marrin bursa, deri në 2 vjet për studentët e masterit dhe deri në 3 vjet për studentët e doktoraturës.
Kriteret e aplikimit:

Bursa për Programin Teknologjik Global të IT-së kërkon: zyrtarë qeveritarë, punonjës të institucioneve publike dhe ndërmarrje publike ose hulumtues të nivelit të lartë në institutet kërkimore kombëtare që punojnë në fushat e lidhura me TIK në vendet në zhvillim.
* Punonjësit e institucioneve private nuk mund të aplikojnë.

Sfondi i Edukimit: Një diplomë bachelor apo master në fushën e TIK-ut

Aftësi angleze: TOEFL (iBT 83, PBT 560, CBT 220), IELTS 6.5, TEPS 599, TOEIC 720 ose më e lartë

* Testi i Anglishtes duhet të jetë marrë brenda 2 viteve nga afati i aplikimit online

* Prova e Anglishtes mund të zëvendësohet me intervistën telefonike në anglisht me drejtorin e ITTP.
Si të aplikoni?

Plotësoni formularin online të aplikimit këtu, pastaj paguani tarifën e aplikimit dhe dërgoni dokumentet e kërkuara duke përfshirë formularin e aplikimit të ITTP në zyrën e ITIST-it të KAIST. Ju lutemi referojuni faqes së aplikimit të KAIST lidhur me procesin e detajuar të aplikimit.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

Leave a Comment