Stazh i financuar plotësisht në Gjermani

Stazh i financuar plotësisht në Gjermani!

Një herë në vit zhvillohet Beiersdorf International Internship Challenge në Shtabin e tyre të Korporatës në Hamburg, Gjermani. Ftohen 32 studentë të lartë ndërkombëtarë që të konkurrojnë për katër praktika ndërkombëtare të financuara plotësisht. A jeni gati për sfidën? Aplikoni tani deri më 15 korrik për Sfidën më 18/19 shtator 2017.
Doni të bashkoheni me ngjarjen tonë? Kjo është ajo që duhet:

Në periudhën e planifikuar të praktikës (fundi i 2017/2018) jeni regjistruar në një program universitar në administrimin / inxhinierinë e biznesit, ose tashmë keni një diplomë Bachelor dhe jeni gati të filloni vitin tuaj të Masterit.
Ju keni një fokus në një nga këto fusha:
Marketing / shitje,
Marketing dixhital / e-commerce,
Financa / kontrolli, ose
Menaxhimin e zinxhirit të furnizimit.
Ju keni fituar përvojë pune përmes praktikave.
Ju ndiheni mirë në një mjedis ndërkombëtar dhe keni guxim.
Ju keni aftësi të forta ekipore / komunikim dhe mund të punoni në mënyrë të pavarur, me një nivel të lartë përkushtimi.
Ju keni aftësi të shkëlqyera analitike dhe nuk keni probleme për të komunikuar rrjedhshëm në gjuhën angleze.

Ja si mund të aplikoni:

Tregoni se kush jeni – Përveç CV tuaj dhe dokumenteve përkatëse (transkriptin e fundit të dokumenteve / certifikatave të praktikës), tregoni se sa jeni të motivuar. Le të dinë pse ju jeni kandidati i përsosur për të fituar një stazh jashtë vendit.
Bëni një Test Online
Paraqitni një intervistë video –  Është shumë e lehtë: Do t’ju dërgohet një lidhje në një portal video ku do të gjeni disa pyetje. Ju do të keni një javë për t’iu përgjigjur atyre.
Bashkohuni me IIC e tyre në Hamburg – Nëse jeni përzgjedhur për Sfidën Ndërkombëtare të Punësimit do ftoheni në Shtabin e tyre të Korporatës në Hamburg. Natyrisht, do të mbulohen shpenzimet tuaja të udhëtimit dhe akomodimit. Kjo është një mundësi e mrekullueshme për të njohur dhe qytetin e bukur të Hamburgut.

Afati i aplikimit: 15 korrik 2017

Për më shumë informacion klikoni këtu

COMMENTS

Leave a Comment