Si të studiosh dhe punosh në Gjermani?/Hapen thirrjet për seminarin 1 ditor me këtë temë

Ne daten 2 shkurt 2017, Educational Business Links Albania në bashkëpunim me Alpha Aktiv Institut, sjell një tjetër seminar të hapur informativ mbi Studimin dhe Jetesën në Gjermani.
⇢ Si është të studiosh dhe punosh në Gjermani dhe si mund të jesh pjesë e saj?
⇢ Aplikim për studime universitare dhe pas univeristare në universitete publike gjermane.
⇢ Përgatitja për tezat hyrëse universitare të StudienKolleg.
⇢ Asistencë për marrjen e vizës studentore.
⇢ Kurset afatshkurtra dhe afatgjatë të gjuhës gjermane, mbrojtja dhe çertifikimi i testeve të gjuhës akdemike gjermane si TESTDAf, DSH.
⇢ Kurset verorore.
⇢Gjuha Gjermane për Infermierë dhe Doktorë

Pjesëmarrja është e hapur për këdo por rregjistrimi është i detyrueshëm dhe i limituar!

SI TË REZERONI VENDIN TUAJ?

Për të qenë pjesë e eventit STUDIO NË GJERMANI, ju lutem klikoni  këtu

Email: info@blink-al.com

Leave a Comment