Shpenzimet e mbuluara/Takim me shoqëritë civile në Uashington

Afati i aplikimit: 23 Mars 2017
Kush mund të aplikojë: përfaqësuesit e organizatave të shoqërisë civile
Vendi: Uashington, D.C.

Global Environment Facility (GEF) ka hapur procesin e përzgjedhjes për përfaqësuesit e Organizatave të Shoqërisë Civile (OSHC) për të marrë pjesë në Takimin e 52-të te Këshillit të GEF dhe konsultim me shoqërinë civile, i cili do të zhvillohet nga 22 maji deri më 25 maj, 2017 në Uashington.

Në prag të konsultimeve, një Takim përgatitor i Shoqërisë Civile do të zhvillohet në të dielën e 21 majit, 2017.

Shpenzimet që do të mbulohen:

GEF do të sponsorizojë pjesëmarrjen e një numri të kufizuar të përfaqësuesve të zgjedhur të OShC.
Sponsorizimi do të përfshijë transportin vajtje-ardhje (bileta fluturimi dhe transferimin në hotel), akomodimi në hotel (dhomë teke vetëm për ditët e takimit), si dhe mëngjes, drekë, dhe ushqime të lehta pushimi gjatë ditëve të takimit;
Gjithashtu, një shetitje modeste do të ofrohet për të mbuluar shpenzimet në lidhje me transferimin në vendin e origjinës, ushqim në mbrëmje, dhe shpenzime të hotelit;

Si të aplikoni?

Përfaqësuesit e OSHC-ve të cilët dëshirojnë të marrin pjesë duhet të aplikojnë online këtu (OSHC-të (Organizatat e shoqërisë civile) duhet të mos përdorin regjistrimin e përgjithshëm.)

Plotësoni formularin e aplikimit online plotësisht dhe me kujdes paraqisni  kërkesën tuaj jo më vonë se  data 23 mars, 2017.

Për përfaqësuesit e OSHC-ve të gatshëm për të marrë pjesë si pjesëmarrës të vetë-financuar, regjistrimi do të mbetet e hapur deri më 1 maj, 2017

Për të mësuar më shumë rreth mbledhjeve të Këshillit klikoni këtu

Leave a Comment