Shpenzimet e mbuluara/ Shkëmbim rinor në Antalia, Turqi

Youth Exchange ne Antalya, Turkey
Tema “I Am The Last Turtle – Keep Me Alive!”
Data: 21/7/2018 (Arrival day)- 29/07/2018 (Departure day)
Do te perzgjidhen 3 pjesemarrres nga Shqiperia.
Akomodimi, ushqimi jane te mbuluara 100% .
Transporti max 275€
Per te marre pjese dergoni formen e aplikimit ne asdalbania@gmail.com, afati i aplikimeve 17 Qershor 2018
Ju lutem vendosni si subject te e-mail-it tuaj: “Turtle”

Informacione ne lidhje me aktivitetin si dhe formen e aplikimit do ta gjeni ketu :

https://drive.google.com/drive/folders/1p2ZcYW_MMPBeqjSihP2t-JEsCUkhcWA_

Leave a Comment