Shkollë verore në Vienë, Austri

 

Përshkrimi

Ka shumë alternativa! “Alternativa Ekonomike dhe Sistemet Monetare” (AEMS) është një shkollë akademik verore që ofron një qasje të re: Një vlerësim të alternativave ekonomike që i konsideron kufijtë natyror dhe faktorin njeri pjesë të barabarta të ekuacionit. Qëllimi: Për të ndihmuar në zgjidhjen e disa problemeve të shoqërive duke paraqitur alternativa të qëndrueshme për proceset dhe zhvillimet që janë duke vënë presione të mëdha në kufijtë ekonomike, ekologjike dhe sociale.

Kriteret

Programi eshte i hapur për studente dhe profesionistë nga te gjitha fushat.

Periudha e shkollës: 27 Korrik-14 Gusht 2016 n; Vienë, Austri

Kostot

Pjesëmarrja e rregullt: EUR 1,390,

Tarifa përfshin

  • Tarifën e leksionit
  • Akomodimin;
  • Çertifikatë.
  • Udhëtimi dhe ushqimi nuk është i përfshirë.

Aplikimi

Regjistrimi për pjesëmarrje të rregullt do të jetë i mundur deri më 30 qershor 2016 (23:59 CET). Për të aplikuar, klikoni në këtë LINK

Nëse keni ndonjë pyetje, kontrolloni Kushtet e Përgjithshme ose shkruani në: arms@oead.at.

Për të tjera informacione, vizitoni faqen zyrtare duke klikuar në këtë LINK

Leave a Comment