Shkollë verore në Moskë

Kjo shkollë verore që do të organizohet në Moskë ka për synim të meret me sfidat globale dhe problemet politike që bota po perballon sot.

Akomodimi do të behet në një hotel rreth 20 minuta larg nga shkolla verore.

Për më shumeë informacion shikoni foton.FB_IMG_1488276769742 (1)

Leave a Comment