Shkollë verore në Malin e Zi

Regional School of Public Administration ofron mundësi aplikimi për shkollë verore në Danilovgrad (Mali i Zi) në datat 02 – 06 Korrik 2018.
Kandidatët duhet të jenë nëpunës civilë që merren drejtpërdrejtë me çështjet e përafrimit të legjislacionit për kapitujt 23 (Gjyqësori dhe të Drejtat Themelore) dhe 24 (Drejtësia, Liria dhe Siguria).
Për informacion më të detajuar mbi mënyrën e aplikimit mund të klikoni KËTU.

Leave a Comment