Shkollë verore në Amsterdam

Përshkrimi

Shkolla Verore VU Amsterdam ka hapur aplikimet për studentë ndërkombëtarë. Shkolla ofron një numër të limituar bursash për studentë të shkollave të larta, master dhe doktorature.

Synimi është mbështetja e studentëve të shkëlqyer të cilët në mënyrë aktive kanë dhënë një kontribut në komunitetin/shoqërinë e tyre.

Bursa

Këto bursa do të mbulojnë të plotë tarifën e shkollën dhe kostot e akomodimit të një prej kurseve

Afati i aplikimit: 1 prill 2018

Si të aplikoni?

Aplikantët mund të aplikojnë përmes faqes së internetit duke klikuar në këtë LINK

Për më shumë informacione lidhur me këtë mundësi, klikoni në këtë LINK.

 

 

Leave a Comment