Shkollë verore falas në Zvicër

Afati i fundit i aplikimit: 9 qershor 2017
Kush mund të aplikojë: studentët e tanishëm dhe të ardhshëm të doktoraturës, si dhe hulumtuesit postdoks dhe karrierën e hershme që identifikohen si gra
Vendi: 2-9 gusht 2017, Zürich, Zvicër

Shkolla Verore e Zyrihve për Gratë në Metodologjinë Politike është një seminar 8-ditor, që do të zhvillohet në Zvicër më 2-9 gusht 2017. Shkolla verore është e dizajnuar për studentët aktual dhe të ardhshëm të doktoratës, Hulumtuesit e karrierës që identifikohen si gra, dhe që punojnë në fushën e Shkencave Politike ose disiplinave të ngjashme. Pjesëmarrja në shkollën verore kërkon disa njohuri paraprake statistikore, si dhe një aftësi bazë R. Nëse ju nuk jeni të njohur me R ende, ne kemi vënë së bashku një listë të (falas) kursesh që do t’ju ndihmojnë të merrni informacion me shpejtësi.

Kriteret e aplikimit:

Shkolla Verore ka për qëllim të trajnojë dijetaret gra në metodologjinë e avancuar të shkencave shoqërore. Ky është hapi i parë i një iniciative më të madhe afatgjatë për të rritur pjesëmarrjen e grave në këtë fushë kërkimi ku gratë zakonisht janë të nënpërfaqësuara.

Kostot e pjesëmarrjes:

Shkolla verore është falas. Pjesëmarrja përfshin mësim, drekë dhe tri darka. Ekzistojnë 21 vende të financuara, prej të cilave 7-10 vende janë të destinuara për pjesëmarrësit e jashtëm dhe rreth 11 vende për pjesëmarrës nga universitetet me bazë në Cyrih.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

 

Leave a Comment