Shkollë verore falas në Rusi

Shkollë verore falas në Rusi për Menaxhim Ndërkombëtar

Përshkrimi

Gjatë javës së parë lektori kryesor i ekspertëve do të jetë Prof. Richard Szalkiewicz (Universiteti Lille 1, Francë), një profesor vizitor i programit Master të Menaxhimit Ndërkombëtar. Gjuha e mësimit është gjuha angleze.

Java e dytë do të ketë aktivitete në kompani partnere të GSEM. Shkolla verore përfshin ture në kompani, klasa masteri, lojra biznesi dhe aktivitete të tjera.

Kriteret

Mund të aplikojnë studentë ndërkombëtarë

Kostot

Programi është falas

Programi ofron:

 • Leksione
 • Seminare
 • Klasa Masteri
 • Lojra Biznesi
 • Ture në kompani partnere
 • Raste studimore
 • Akomodim në konviktet e Universitetit
 • Çertifikatë

Nuk përfshihen:

 • Vaktet
 • Transporti
 • Transferimi
 • Shpenzime sigurimi
 • Shpenzime të tjera studenti

Aplikimi

Ju lutemi dërgoni një kopje të skanuar të pashaportës tuaj dhe CV-në për Valery V. Bukis, email: v.v.bukis@urfu.ru, tel.: +7 912 21 21 007.

Afati i aplikimit:  15 Qershor 2016 për studentët që iu nevojtet vizë; 25 Qershor 2016 për studentët që nuk iu nevojitet vizë
Eventi: 4 –  15 Korrik 2016 në Universitetin Federal Ural, Ekaterinburg, Rusi

Për të tjera informacione, ju lutemi klikoni në faqen zyrtare duke klikuar në këtë LINK

 

Leave a Comment