Shkollë verore falas në Itali

Afati i aplikimit: 27 March 2017
Kush mund të aplikojë: studentët
Vendi: 2-8 Korrik 2017 L’Aquila (Itali)

Instituti i Gran Sasso Science (GSSI), Njësia e Shkencave Sociale, në bashkëpunim me Shoqatën e Shkencave Rajonale (RSAI), do të organizojë Shkollën Verore RSAI-GSSI të Gjeografisë ekonomike të avancuar në L’Aquila.

Ngjarja ka për qëllim të ofrojë një mundësi unike për të hetuar çështjet kryesore teorike dhe metodologjike dhe për të diskutuar kërkime të vazhdueshme nga studiues të rinj premtues në këtë fushë.

Kriteret e aplikimit:

Studentët kanë të drejtë të aplikojnë.

Tarifat dhe përfitimet:
Pjesmarrësve do t’ju ofrohen:

Pjesëmarrja pa asnjë tarifë;
Strehim dhe ushqim të përbashkët;
Udhëtojnë i rimbursuar deri në: 200 EUR për studentët italianë; 300 EUR për studentët evropiane; 500 EUR për studentët që vijnë nga pjesa tjetër e botës

Si të aplikoni?

Aplikimi i plotë duhet të përfshijë:

CV;
Titullin e projektit kërkimor dhe një abstrakt të zgjeruar (1500 fjalë duke përfshirë edhe kontributin, kornizën teorike, qasjen empirike dhe / ose rezultatet e para);
Një letër reference nga Ph.D. këshilltarët, mbikëqyrësit.

Aplikimet duhet të dërgohen tek: socialsciencesgssi@gmail.com me email dhe në subjekt duhet të shkruani: “Application RSAI-GSSI Summer School”.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment