Shkolla dimërore “Lidhjet Austro-shqiptare”

Shkolla dimrore do të zhvillohet në ambjentet e Bibliotekës së Fakultetit të Historisë dhe te Filologjisë.
Numri i pjesëmarrësve do të jetë 25 studentë.
Kush është e/i interesuar edhe nga ISE mund të kontaktoje me email në adresen enriketa.papa@unitir.edu.al, prej dites së hënë deri të premten, ora 14:00.
Në Shkollën Dimërore do të zhvillohen leksione nga lektorë austriakë dhe shqiptarë. Leksionet do të zhvillohen në anglisht e shqip.
Kjo nismë mbështetet nga Departamenti i Historisë dhe Ambasada Austriake në Tiranë.

Për të lexuar njoftimin zyrtar, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment