Sesioni informues mbi programet Erasmus+ në Tiranë

Data: 13 Shkurt 2018
Vendi: Qendra Rinore e Tiranës, Rruga e Kavajës, pranë Dhomës së Tregtisë të Tiranës
Bëhuni pjesë e sesionit informues mbi programet Erasmus +, organizuar nga Shërbimi Kombëtar i Rinisë dhe Përtej Barrierave për të mësuar më tepër mbi mundësitë dhe format e aplikimit për programet Erasmus +.
Për më shumë informacione, klikoni në këtë LINK

Leave a Comment