Seminar një ditor në Tiranë

Fuqizimi I Mendjes – Fuqizimi I Gruas

Kur dhe kur do të zhvillohet: Hotel Plaza – Tiranë – Date, 16 Prill- Ora 09.00 – 17.30

Seminar 1 ditor me psikologen Mirela Sula, autore e librit “Mos e Ler Mendjen te Ike”.

Pas suksesit te librit “Mos e Lër Mendjen të Ikë” si dhe sukseset e njëpasnjëshme qe ka arritur në Londër me punën e saj të dedikaur në ndihmë të grave, Mirela Sula kthehet në Shqipëri me një seminar ekskluziv për të fuqizuar gratë.

Cfarë do të mësoni në këtë seminar?

Si të menaxhoni fuqinë e mendjes për të arritur sukses në jetë?
Si të identifikoni bllokimet e mendjes dhe t’i ktheni ato në potenciale për të realizuar ëndrrat tuaja
Si të krijoni mundësi të reja për veten, dhe t’i gjeni ato në jetën e përditshme
Si të menaxhoni karrierën tuaj dhe gjeni drejtimin e duhur
Si të krijoni impakt tek njerëzit dhe të fitoni besimin e tyre
Si të rrisni konfidencën dhe vetë-vlerësimin
Si ta ktheni fuqinë e mendjes në fitime financiare
Si të gjeni një punë
Si të hapni një bizness, ta rrisni atë dhe të bëheni të suksesshëm

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment