Seminar i Hapur/ Studio në Gjermani

Alpha Aktiv Institut, në bashkëpunim me Educational Business Links Albania, sjell një tjetër seminar të hapur informativ mbi Studimin dhe Jetesën në Gjermani, në datë 21 Janar, ora 17:00-18:30, në Hotel Mondial Salla DEA.
⇢ Si është të studiosh dhe punosh në Gjermani dhe si mund të jesh pjesë e saj?
⇢ Aplikim për studime universitare dhe pas univeristare në universitete publike gjermane.
⇢ Përgatitja për tezat hyrëse universitare të StudienKolleg.
⇢ Asistencë për marrjen e vizës studentore.
⇢ Kurset afatshkurtra dhe afatgjatë të gjuhës gjermane, mbrojtja dhe çertifikimi i testeve të gjuhës akdemike gjermane si TESTDAf, DSH.
⇢ Udhëtime dhe kurse veror.

Ligjërues:
•• Z Petrit Çela, Menaxher i përgjithshëm i Educational Business Links.

•• Znj Beata Drogi, Menaxhere e përgjithshme e Alpha Aktiv Institut Heidelberg.

*Rikujtojmë që pjesëmarrja është e hapur për këdo por rregjistrimi është i detyrueshëm!

SI TË REZERONI VENDIN TUAJ
Për të qenë pjesë e eventit STUDIO NË GJERMANI, ju lutem plotësoni formularin që gjendet KËTU: http://goo.gl/forms/xXUtyIx4Sp

PËR MË TEPËR INFORMACIONE
Konsulenti Educational Business Links Albania
Rr.Kavajës, pranë ambulancës nr 9.
Tiranë, Shqipëri
Tel: +355 67 20 77 990 / +355 4 2244 217
Email: info@blink-al.com

Leave a Comment