Seminar i hapur/ Si të studiojmë jashtë vendit

Duke qenë se shumë të rinj shqiptarë duan të të studiojnë jashtë vendit, por nuk janë të informuar për procedurat dhe hapat e aplikimit ICCTW Albania iu ofron një seminar informimi në Qendrën Rinore të Tiranës. Seminari fillon në orën 11:00 dhe zgjat rreth dy orë.

Në këtë seminar do të mësoni:

-Si bëhet aplikimi për studimet jashtë vendit
-Si shkruhet CV dhe letra e motivimit
-Letrat e referencës dhe rëndësia e tyre
-Si të aplikoni për bursë, llojet e bursave dhe kriteret

Për të marrë pjesë ju duhet të dërgoni një mesazh në faqen ICCTW Albania më këto të dhëna dhe Të Dhuroni një libër (Kusht për pjesëmarrjen).

Emër, Mbiemër, Numër kontakti

Leave a Comment