Seminar falas nga Ambasada e SHBA-ve në Tiranë

Dëshironi të përmirësoni aftësitë tuaja në gjuhën angleze?
Zyra e Programeve të Gjuhës Angleze në Byronë e Çështjeve të Arsimit dhe Kulturës së Departamentit të Shtetit ofron webinar-e me tema të ndryshme. Sesioni që fillon në datën 7 shtator do të trajtojë këto tema:

Gramatika Komunikative,
Njohuri mbi Median,
Anglishtja e Biznesit dhe Sipërmarrjes.

Nëse dëshironi të merrni pjesë, ju lutemi dërgoni e-mail tek CultureandEducationTirana@state.gov për të bërë regjistrimin.
Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment