Seancë informimi për studime në SHBA dhe Evropë

*Jeni të interesuar të studioni në Shtetet e Bashkuara dhe në Europë? Mos e humbisni rastin për të mësuar rreth këtyre mundësive!
Bashkohuni me ne ditën e Enjte, 31 Mars në orën 15:00 në Këndin Amerikan në Tiranë. Një zyrtar i Zyrës Konsullore në Ambasadën Amerikane, këshilluesit e Qendrës së Këshillimit EducationUSA si dhe përfaqësues të Rrjetit të Informacionit të BE-së do të jenë aty për t’ju përgjigjur të gjitha pyetjeve tuaja.

Adresa: Këndi Amerikan ndodhet në ambjentet e Bibliotekës Kombëtare

WEB: http://www.bksh.al/acorner.html

FB: https://www.facebook.com/actirana/timeline

*Njoftim i Ambasadës Amerikane

Leave a Comment