Samiti i inovatorëve të rinj në Austri

Afati i fundit i aplikimit: 17 korrik 2017
Kush mund të aplikojë: inovatorët që kanë ide dhe projekte krijuese
Përfitimet: udhëtimi dhe akomodimi, kalimi i plotë i festivalit, përfshirë biletën Ars Electronica Gala, pjesëmarrja në darkën e rrjeteve dhe ngjarjet

Samiti i Inovatorëve të Ardhshëm (FIS) është themeluar si një think-tank dinamik dhe program kyç në kuadër të Festivalit Ars Electronica. Tani në vitin e katërt, Inovatorët e ardhshëm nga kultura dhe sfonde të ndryshme si artistë, dizajnerë, shkencëtarë, inxhinierë, sipërmarrës, aktivistë socialë dhe filozofë do të mblidhen në shtator në Linz për të eksploruar mënyra të reja të ideve kolektive dhe prototipe krijuese në çështjet e rëndësishme të së ardhmes.

Kriteret e aplikimit:

Kjo thirrje e hapur u drejtohet inovatorëve që kanë ide dhe projekte krijuese (në zhvillim, në vazhdimësi apo në realizim) të rëndësishme për temat sfiduese dhe pyetjet për Samitin e Inovatorëve të Ardhshëm.

Përfitimet nga pjesëmarrja:

Të gjithë aplikantët e përzgjedhur do të ftohen në Festivalin Ars Electronica, 7-11 shtator 2017 dhe do të marrin përfitimet e mëposhtme:

Udhëtimin dhe akomodimin;
Kalimn e plotë të festivalit përfshirë biletën e Ars Electronica Gala;
Pjesëmarrja në darkimin e rrjeteve dhe ngjarjet.

Si të aplikoni?

Për të aplikuar klikoni këtu

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment