Samiti i parë për fuqizimin e të rinjve në Turqi

Afati i aplikimit: 8 Shtator 2015

Kush mund të aplikojë:

Studentë dhe të diplomuar, aktivistë të rinj dhe profesionistë, sipërmarrës të rinj, përfaqësues të OJQ-ve, akademikë dhe gazetarë

Eventi: 2 – 4 Tetor 2015, Stamboll, Turqi

Përshkrimi

Co-Opinion është një rrjet i orientuar ndaj politikave për të rinjtë nën patronazhin e Youth Deal Cooperative që sjell OJQ-të së bashku me të rinjtë.

Rrjeti Rinor Co-Opinion fton aplikantët për të marrë pjesë në Co-Opinion Annual Youth Summit të titulluar “Fuqizimi i të Rinjve: Pjesëmarrja Politike dhe Zhvillimi Ekonomik në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut”, e cila do të mbahet më 2 – 4 tetor 2015 në Universitetin Bogazici, Stamboll . samiti do të përqëndrohet në katër sfidat me të cilat përballen të rinjtë në Lindjen e Mesme dhe Afrikën e Veriut e:

Papunësia e të rinjve dhe informaliteti;

sipërmarrja rinore;

Radikalizimi i të rinjve;

Pjesmarrja e të rinjve qytetarë

Kriteret

studentët ose të diplomuarit, aktivistët e rinj dhe profesionistë, sipërmarrës të rinj, përfaqësues të OJQ-ve, akademikë, dhe gazetarë kanë të drejtë për të aplikuar për të qenë pjesëmarrës në samit.

Kostot

Asnjë tarifë pjesëmarrje nuk do të aplikohet për pjesëmarrësit. Shpenzimet e akomodimit do të mbulohen nga Rrjeti Co-Opinion vetëm për pjesëmarrësit e seminarit nga jashtë dhe vetëm për tre netë, 1-3 tetor. Transporti ‘on-ground’ për pjesëmarrësit e seminarit (me përjashtim të mbërritjes në hotel në ditën e parë dhe largimit nga hoteli në ditën e fundit të eventit) do të mbulohen.

Si të aplikoni?

Afati i aplikimit është 8 Shtator 2015. Për të aplikuar, plotësoni formularin e aplikimit online.

 

Për më shumë informacione, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare.

 

 

 

 

Leave a Comment