Samit katër ditor në Hungari

Si mund ta ndryshojmë botën? Si mund të trajtojmë problemet e rënda globale me të cilat ballafaqohemi? Sipërmarrësit socialë po zhvillojnë modele të reja biznesi për të gjetur përgjigje për këto pyetje. SAP, mbështet këta sipërmarrës socialë të rinj në Evropën Qendrore dhe Lindore me programin STARTERY CENTRAL & EASTERN EUROPE, duke i ftuar ata në një samit 4 ditor intensiv dhe inovativ.

Për të aplikuar klikoni këtu

Leave a Comment