Rreth nesh…

Mundësi.Al është një website ku fokus kryesor ka dhënien e informacioneve në këto fusha: Punësime, Bursa, Trajnime, Konferenca, Praktika, Kurse, Grante, Konkurse etj. Ky portal do të sjellë tek ju të gjitha informacionet për pjesmarrje në aktivitete dhe nisma të shkëlqyera, që do të mundësojnë formim, trajnim, zhvillim dhe punësim të të interesuarve.

E krijuar në muajin Korrik të vitit 2015, Mundësi.Al do të shërbejë si një urë lidhëse informacioni, punësimi dhe zhvillimi për të interesuarit punë, bursa, trajnime, praktika etj dhe ofruesve të këtyre shërbimeve që ofrojnë mundësi të ndryshme.

Prej muajt Janar 2018, Mundesi.Al do të ofrojë edhe shërbimet e mëposhtme

Website Design

Ne mund të krijojmë dhe të ndërtojmë një dizajn plotësisht të personalizuar dhe unik për biznesin tua! Ne ndjekim udhëzimet tuaja për të ndërtuar një identitet të fortë vizual online për biznesin tuaj, kështu që për vizitorët  do të jetë një kënaqësi të “lundrojnë” në faqen tuaj të internetit

Web Application

Ekipi ynë i programuesve ka eksperiencën dhe njohuritë e duhura për të përmbushur nevojat tuaja! Ne sigurojmë cilësi të lartë dhe shërbime të personalizuara për zhivillimin e web-it. Ne kemi aftësinë për të kombinuar funksionalitete të ndryshme  që do t’ju ndihmojnë të menaxhoni lehtësisht dhe të përmirësoni përvojen e përdorimit të faqes tuaj nga vizitoret.

Sistemi i menaxhimit të përmbajtjes (CMS)

E-commerce Websites

Frameworks dhe aplikacionet Web

Software Application

Ne ofrojmë shërbime të zhvillimit të programeve (software) të personalizuar për klientelën tonë të dixhitalizuar që janë përtej standardeve. Me kërkimet tona të thella dhe strategjitë e zhvillimit rrënjësor, ne ndihmojmë bizneset të arrijnë qëllimet e tyre.

Mobile Application

Ne zhvillojmë aplikacione të parezistueshme celulare, të cilat janë tërheqëse për audiencën dhe të orientuara drejt biznesit. Me përfshirjen e qasjeve të thjeshtuara por shumë të përpikta, ne ofrojmë zgjidhje celulare të riafirmuara, të cilat bëjnë që bizneset tuaja të lulëzojnë

Network Administration

Në këtë fushë ne kemi eksperiencë në ndërtimin dhe implementimin e rrjetave duke filluar nga LAN-et e thjeshtë, wireless LAN, VPN, Fibra optike, konfigurime DNS në Server 2003, DHCP, FTP, Exchange. Klientet tanë janë banka të ndryshme, Institucione qeveritare, televizione dhe biznese te vogla ne Shqipëri.

Rrjetat kompjuterike merren përsipër nga stafi ynë për të plotësuar të gjitha nevojat e klienteve tanë. Ne kemi personel të kualifikuar dhe me eksperiencë që punojnë për të përmbushur kërkesat e klienteve tanë, për të plotësuar nevojat e zhvillimit të kompanisë së tyre. Serverat dhe VPN janë dy zgjedhjet më të mira për bizneset e vogla që të zhvillohen dhe të kenë kontakte me pikat e tyre në qytete të ndryshme të Shqiperisë

Krijim Programesh

Ne ofrojmë zgjidhje për kompanitë që bazohen në metodologjitë, teoritë, arkitekturat dhe teknologjitë e rëndësishme dhe logjike, për të ofruar një menaxhim të lartë të përformancës dhe rrjedhës së biznesit dhe për të ecur në një ritëm me standardet e tregut dhe industrisë.

Host dhe Domain

Sherbimet e hostimit te aplikacionit nenkuptojne instalimin dhe ekzekutimin e aplikacionit ne pjesen e trete te serverit, në vend të rrjetit normal.

 

COMMENTS

Leave a Reply to Desantila Cancel reply