Rreth nesh…

Mundësi.Al është një website ku fokus kryesor ka dhënien e informacioneve në këto fusha: Punësime, Bursa, Trajnime, Konferenca, Praktika, Kurse, Grante, Konkurse etj. Ky portal do të sjellë tek ju të gjitha informacionet për pjesmarrje në aktivitete dhe nisma të shkëlqyera, që do të mundësojnë formim, trajnim, zhvillim dhe punësim të të interesuarve.

E krijuar në muajin Korrik të vitit 2015, Mundësi.Al do të shërbejë si një urë lidhëse informacioni, punësimi dhe zhvillimi për të interesuarit punë, bursa, trajnime, praktika etj dhe ofruesve të këtyre shërbimeve që ofrojnë mundësi të ndryshme.

COMMENTS

Leave a Comment