Renditja/ Ky është qyteti më i mirë në botë për studentët!

Londra është cilësuar qyteti më i mirë studentor në botë për herë të parë. Edicioni i pestë i QS, “Best Students Cities Ranking”, lëshuar sot nga analistët e “Quacquarelli Syndoms” tregoi se Londra arriti të zëvendësonte Montrealin e Kanadasë si udhëheqës botëror sa i përket jetës studentore.

Kjo renditje u bazua në cilësinë e universiteteve, tregut të punës, gatishmërinë e studentëve për të qëndruar aty pas diplomimit si dhe cilësinë e jetesës.

 

Leave a Comment