Punonjës për Shërbim Klienti/ Mundësi punësimi

Shërbim klienti / Support
Vëndi i punësimit: Tirana, Albania (pranë liqenit)

Pershkrimi i punes:
AlbanFootball shpk, dyqani me i madh online i dedikuar tregtimit te produkteve te futbollit Shiptar po kerkon te punesoj: Sherbim klienti dhe shites per dyqanin online.

Qeillim i pozicionit:
Siguron nje sherbim te shkelqyer te klienteve online, ne perputhje me te gjitha rregullat e AlbanFootball, me qellimim rritjen e kenaqesise se klientit dhe arritjen e objektivave te kompanise.

Kualifikimet dhe aftesite e kerkuara:

Edukimi:
Diplome Unversitare ne fushen e marketing, biznes, gjuheve te hauaje ose Tekonologjise se Informacionit.

Aftesite:

– Te kete njohuri shume te mira kompjuterike dhe te rrjeteve sociale.
– Te kete aftesi shume te mira komunikimit me shkrim dhe ne te folur ne shqip dhe anglisht.
– Te kete aftesi shume te mira komunikimi dhe te jete i/e gatshme dhe i afte te punoj ne grup.

Procedura e Aplikimit:

Per te aplikuar per kete, ju lutem dergoni dokumentet e poshte te permbledhur:

1. CV te detajuar
2. Leter Interesi tek jobs@albanfootball.com

Leave a Comment