Programi ‘Mbrojtja e të drejtave social-ekonomike’

Programi ‘Mbrojtja e të drejtave social-ekonomike’

Thirrja per Fondin e Litigimit 2017

Ftohen avokatët e orientuar në fushën e të drejtave social-ekonomike dhe me prioritet në fushat e së drejtës së konsumatorit, mjedisit dhe shëndetësisë, të paraqesin propozime për ndjekjen gjyqësisht të çështjeve strategjike ligjore ose për propozime për kryerjen e studimeve të kuadrit ligjor në fuqi në fushat e sipërcituara. Nëpërmjet kësaj thirrje synohet të identifikohen edhe më shumë avokatë të orientuar drejt mbrojtjes së të drejtave social-ekonomike, të angazhuar në Tiranë apo rrethe, për t’i ftuar t’i bashkohen kësaj nisme.

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment