Program trajnimi ndërkombëtar

Afati i fundit i aplikimit: 27 Qershor 2017

Janë hapur aplikimet për projekte që janë teknologjike të lidhura me potencialin për ndikim të lartë. Bashkohuni për një përvojë 4 muaj për të mësuar aftësitë vitale për një fillim të fortë në botën e sipërmarrjes.
Çfarë ofrohet?

Trajnimi i fillimit
Ky program 4 mujor organizon punëtori dhe trajnime nga sipërmarrës dhe mentorë me përvojë.

Financimi pa fonde
$ 10.000.000 e fondeve CLP (rreth $ 15,000 USD) për t’ju ndihmuar. Ky financim është pa kapital.

4 muaj përvojë
Për t’i kthyer idetë tuaja në një biznes të qëndrueshëm. Fillesat mund të vërtetojnë idenë e tyre, të ndërtojnë një MVP dhe të përgatiten për nivelin e ardhshëm të investimit. Është e përkryer të kthehet një ide në një realitet.

Në aplikimin tuaj, mos harroni!

Për të aplikuar ju do të duhet të dorëzoni një aplikacion duke përdorur platformën online që e gjeni këtu. Aplikimi përfshin pyetje rreth lidershipit, ekipit dhe motiveve tuaja. Përveç kësaj, do t’ju duhet të paraqisni një video 2 minutëshe dhe të tregoni  se pse ju dhe ekipi juaj janë më të përshtatshmet për të zgjidhur problemin tuaj.

Letrat e Rekomandimit
Ata të dëgjojnë nga dikush që beson në projektin tuaj dhe është i sigurt në ekipin tuaj. Mund të jetë një profesionist i industrisë, një sipërmarrës tjetër ose një ish-shef. Shënoni kontaktin e tyre në aplikacionin tuaj dhe lejo kohë të mjaftueshme për t’u përgjigjur brenda afateve të aplikimit.

Video Pitch
Jepni një video 2 minutëshe për veten së bashku me ekipin tuaj duke shpjeguar se çfarë problemi do të zgjidhni, zgjidhjen dhe çfarë ju bën ekipin e duhur për të ndërtuar këtë nisje. Entuziazmi juaj është po aq i rëndësishëm sa cilësia e prodhimit
Kriteret për të aplikuar
Të paktën një nga themeluesit duhet të jetë një grua.
Aplikantët duhet të jenë mbi moshën 18 vjeç
Ide aplikimi që janë në 6 mujorin e tyre të parë
Aplikanti duhet të jetë 100% i dedikuar ndaj projektit

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment