Program në Teknologji nga Këndi Amerikan në Tiranë

A jeni e apasionuar pas teknologjise? Eja ne RoboTech, programin me te ri te Kendit Amerikan, ku vajza nga mosha 12 deri ne 16 vjec mund te mesojne kodim dhe robotike. Nese deshironi te jeni pjese regjistrohuni duke derguar emrin dhe emailin tuaj ne adresen actirana@gmail.com deri ne daten 19 Janar.

Njoftimi zyrtar: LINK

Leave a Comment