Program i financuar nga Departamenti Amerikan i Shtetit

Programi Community Solutions, financuar nga Zyra për Arsimin dhe Kulturën e Departamentit të Shtetit, u jep mundësinë drejtuesëve më të mirë dhe të dalluar të komuniteteve nga e gjithë bota, të marrin pjesë në një program shkëmbimi për zhvillimin e tyre profesional, që përfshin edhe një përvojë thelbësore njohurish në Shtetet e Bashkuara. Jeni të interesuar? Shihni kriteret që kërkohen dhe aplikoni tani në këtë LINK

COMMENTS

  • <cite class="fn">Elvana shaqiri</cite>

    I wont to stady in Germany because its more free for student and i have my dady in Lipzing and if a won in this programs i can stay with dad. I stady Political Science in Universitety Hasan Prishtina . Im 21 years old My name is Elvana Shaqiri from Kosovo. Well hop in win in this bye bye.

Leave a Comment