Prezantim informues për kurset verore dhe master në Gjermani

Prezantim informues rreth kushteve dhe mënyrës së aplikimit tek DAAD

Ditën e Mërkurë, datë 24 Tetor, ora 13:30 zhvillohet prezantim mbi mundësitë e aplikimit mbi bursat për kurse verore dhe Master në Gjermani, në Fakultetin e Ekonomisë, Salla Gjermane, pranë zyrës së DAAD.

Leave a Comment