Praktikë në departamentin e auditit PwC Albania and Kosovo

Afati i aplikimit : 16 Tetor

Je student i sapo diplomuar ose diplomohesh këtë vit ? Bashkohu stafit të PwC  i cili ofron mjedis ndërkombëtar  dhe mundësi zhvillimi.

Kërkesat për aplikim

  • Student/e në vitin e fundit ose i/e sapodiplomuar në Financë , Kontabilitet ose Ekonomiks.
  • I interesuar për një karrierë në auditim
  • Njohje shumë e mirë e gjuhës Angleze
  • Aftësi të mira komunikuese
  • Njohuri shumë të mira të kompjuterit

Vendodhja: Prishtinë

Për më shumë informacione dhe aplikim, ju lutemi vizitoni faqen zyrtare http://www.pwc.com/ks/en/ , ne seksionin Careers , Interns and Graduate Jobs kerkoni  per  thirrjen me numer reference 12496ER dhe bashkengjisni CV tuaj.

COMMENTS

Leave a Comment