Praktikë në Bundestagun Gjerman

Aplikoni tani për Bursën Ndërkombëtare Parlamentare (IPS)! IPS është një program praktikash i ofruar nga Bundestagu Gjerman në bashkëpunim me tre Universitetet e Berlinit. Ndoshta mund të jetë diçka për ty?

Me ndihmën e programit të IPS-së, përgjatë pesë muajve shqiptarët/et mund të njihen nga afër me punën e Bundestag-ut Gjerman. Programi përbëhet nga disa aktivitete, seminare dhe një praktikë tre mujore pranë një deputeti të Bundestag-ut gjerman. Bursantët/et gjithashtu regjistrohen gjatë semestrit të verës pranë Universitetin Humboldt dhe mund të marrin pjesë në kurset e ofruara nga tre universitetet e Berlinit.
Parakusht është ndër të tjera diploma universitare (niveli Bachelor ose më lart) si dhe zotërimi shumë i mirë i gjuhës gjermane.

Afati i fundit i aplikimit është  31 korrik 2019.

Për më shumë informacione klikoni në këtë LINK.

Leave a Comment