Praktikë e paguar për studentët e Financave

Afati përfundimtar i aplikimit: në vazhdim
Kush mund të aplikojë: studentët master në Financë me njohuri të programimit në bazat e të dhënave
Përfitimet: zbritje prej 600 euro

NN Investment Partners është menaxheri i aseteve të NN Group N.V., një korporatë e tregtuar publikisht. Produktet dhe shërbimet e menaxhimit të investimeve ofrohen në nivel global nëpërmjet qendrave rajonale në disa vende anembanë Evropës, Shteteve të Bashkuara, Lindjes së Mesme dhe Azisë, me Holandën si qendër kryesore e investimeve. Ky stazh në financa i ofruar nga NN Investment Partners do të zhvillohet në Hagë, Holandë.

Kriteret e aplikimit:
NN Investment Partners Finance Internship, 2017 është e hapur për studentët e nivelit master në Financa. Aplikantët duhet gjithashtu të kenë njohuri për programimin në bazat e të dhënave.

Pagesa e praktikës është 600 euro bazuar në një javë pune 36-orëshe.

Si të aplikoni?

Aplikantët duhet të dorëzojnë CV dhe letër të mbuluar duke plotësuar formularin e aplikimit online.

Për më shumë informacion klikoni këtu.

 

Leave a Comment