Praktikë e paguar në Bruksel

Afati i aplikimit: 16 korrik 2017
Kush mund të aplikojë: aplikantët me njohuri akademike në gazetari, komunikim, politikë, shkencë shoqërore ose ekuivalente
Përfitimet: pagesa mujore

Me një rrjet të koordinatorëve kombëtarë të lidhur me mbi 1.200 ofrues vendas të informacionit dhe partnerë në 34 shtete evropiane, Eurodesk është burimi kryesor i informacionit mbi politikat evropiane dhe mundësitë për të rinjtë dhe ata që punojnë me ta. Eurodesk Brussels Link koordinon aktivitetet e partnerëve kombëtarë, i cili vepron në kuadër të programit të ri të BE Erasmus +. Rrjeti gjithashtu përditëson dhe menaxhon përmbajtjen në Portalin Evropian të Rinisë.

Kërkohet një (1) redaktor i Web Editor shumë i motivuar. Aplikanti do të ndihmojë me prodhimin editorial të përmbajtjes angleze të botuar në Portalin Europian të Rinisë duke përfshirë prodhimin në karakteristikat e tij të ardhshme të mediave sociale.

Ky praktikë është një mundësi e shkëlqyer për të marrë pjesë në të gjitha fazat e krijimit të përmbajtjes nga fillimi deri tek botimi. Kohëzgjatja e praktikës është gjashtë (6) muaj.

Kriteret e aplikimit:

Kërkohet një sfond akademik në gazetari, komunikim, politikë, shkencë sociale ose ekuivalent;
Interes i fuqishëm në politikën rinore dhe çështjet e lidhura me rininë;
Shkathtësi të shkëlqyera të shkrimit / redaktimit në gjuhën angleze;
Përvoja me Sistemet e Menaxhimit të Përmbajtjes, njohuritë themelore të HTML, njohuri të mira të përpunimit të videos ose softuerit grafik;
Detaje të orientuara, të shkathët dhe të vetë-motivuar;
Të aftë për të punuar në një mjedis të nxituar me shpejtësi;
Përvoja e mëparshme e punës në OJQ, aktivitete vullnetare dhe / ose pjesëmarrje në aktivitetet rinore (ndërkombëtare) janë të dëshirueshme;
Të keni një leje pune të vlefshme për Belgjikën.

Përfitimet nga praktika:

Praktikanti merr një pagesë mujore. Praktika bëhet në bazë të orarit të plotë në përputhje me orarin e rregullt të punës së Eurodesk Brussels Link (38 orë në javë).

Si të aplikoni?

Nëse profili juaj përputhet me kërkesat, ju lutemi dërgoni CV-në tuaj dhe një letër koncize (maksimum 1 faqe) në anglisht në: internship@eurodesk.eu

Për më shumë informacion klikoni këtu

Leave a Comment