Praktikë e paguar 500 €/muaj në Spanjë

Përshkrimi i kompanisë:

Kompania ka zhvilluar një platformë në ‘cloud’, ku menaxherët e projektit janë në gjendje të organizojnë detyra të ndryshme të tyre, marrëveshje dhe kufizime që do të kryejnë në projektet e ndërtimit. Është një mjet për planifikimin dhe monitorimin e këtyre llojeve të projekteve.

Vendi: Valencia (Spanjë)

Periudha e zgjatjes: 2 muaj

Data e fillimit: sa më shpejt e mundur

Fusha: studime komjuterike
Web design ose programim, Aplikacione Mobile, Zhvillim Software

Kërkesat: 
-Njohuri shumë të mira në JavaScript, HTML5, CSS3
-Bazat për njohuri në Databazë (MongoDB, MySQL)
-Git
-Ajax


Ekstra

-JavaScript Frameworks (NodeJS,AnguarJS,jQuery ose React)
-Ionic Framework
-PHP

Detyrat

  • Menaxhim i anës së klientit (AngularJS)
  • Përgjegjës për Web Design
  • Analizime në Grafik Dizanj
  • Integrim i ndërfaqes së përdoruesit
  • Testim (UX, Response Time…)

Orët e punës: 40 orë në javë

Niveli i kërkuar i gjuhës:

  • Anglisht B2/C1

Pagesa

  • 500 euro për muaj

Për më shumë informacione dhe për aplikimin, klikoni në faqen zyrtare.

Leave a Comment