Panairi virtual i kolegjeve amerikane

Doni të dini si është të studiosh në kolegjet e Shteteve të Bashkuara? Për ta zbuluar, regjistrohuni tani pa pagesë në panairin virtual të kolegjeve dhe në 30 gusht do mund të bisedoni online me më shumë se 85 shkolla në Shtetet e Bashkuara.

Për tu rregjistruar klikoni këtu

Leave a Comment